Jeg tar tegne oppdrag

Hei kjære lesere! :) God helg! <3

Lenge siden sist, har rett og slett ikke hatt tid til oppdateringer de to siste månedene ettersom det har vært så mye som har skjedd i livet mitt. Så tegning har kommet ganske langt ned på prioriteringslisten.

Så etter som jeg ikke har hatt noen tegne inspirasjon i det siste, tenkte jeg å ta meg tiden til å ta tegne oppdrag, for dere lesere. Så hvis dere er interessert, så er det bare å kontakte meg på Facebook eller på Mail: kripin98@hotmail.no. Så kan vi avtales etter deres ønsker.

Jeg tegner portretter i:

Blyant kr 500,-

(Utstyr, i merket Caran d'ache grapwhite pencils)

Farger kr 600,-

(Utstyr, i merket Prismacolor primer fargeblyanter)

Kaffe portrett: 300,-

(På 300 gram akvarell papir)

(Avhengig av størrelse på format og omfang). Jeg varierer også teknikker. Også kan jeg feks lage bildet med blandene medier som både svart & hvit bildet og kombinere med fargeblyanter, så det blir pop of color.

Jeg tegner med topp eksklusivt kvalitet utstyr, altså som holder seg. Bildene jeg kommer til å tegne er lyssterke i 100+ år, som er veldig lenge så er de veldig godt pigmentert. Bruker blandt annet Prismacolor (120 sett), Caran d'ache Lumminance (40 sett), Faber Castell polychromos (40) og Caran d'ache grafitt blyanter (15 sett). På Canson Bristol, og strathmore Bristol tegnekartong blokk (270 gram). Som er en tykk solid god tegne kartong, som tar i mot farger/blyanter perfekt og ikke går gjennom arket.

I tillegg kan jeg også variere teknikker. Altså materiell. Tegner også dyr hvis noen skulle være interessert å få kjæledyret sitt tegna.

Her er noen bilder fra tidligere verk, som er i teknikkene jeg kommer til å bruke, som dere kan velge mellom etter ønske.

-Kristina

#tegne #oppdrag #portretter

4 kommentarer

Henriette Celin

16.09.2016 kl.15:45

Wow, så dyktig du er!

Kristina Nathlie

16.09.2016 kl.17:30

Henriette Celin: Tusen takk! :)

sarajaneeth

16.09.2016 kl.16:06

Wow! Du er rå

Kristina Nathlie

16.09.2016 kl.17:30

sarajaneeth: Tusen hjertelig! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her legger jeg ut tegninger, og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits