Familie portrett in progress

Hei kjære lesere! :)

God sommerferie! Etter som jeg har hatt det travelt den siste uken, har jeg ikke fått tid til så mye tegning/maling. Men forgie helg fikk jeg begynt på et nytt tegne prosjekt. Hvor jeg nå holder på med å tegne et portrett av storebror og tantebarnet mitt. Som jeg har kommet et stykke på, selv om det er et stykke fra ferdig.

Håper dere har hatt en fin fredag! <3

Materialene jeg har brukt på denne hittil, er Lyra skru blyantspisser (Chlas Ohlson), Canson Bristol tegnepapir (Kreativ.no), Caran d'ache fixativ spray (Hobbymakeren) og caran d'ache blyanter (hobbykunst), samt akvarell grafitt ifra Caran d'ache (Hobbymakeren) for de mørke detaljene.

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits