Kull tegning - Adele

Hei, kjære lesere! :)

God helg! Beklager for lite oppdateringer de siste ukene, men som nevnt tidligere så har jeg holdt på med et russelogo oppdrag som jeg har holdt på med i to uker, men ble ferdig med i helegn. Men nok om det. Nå har jeg endelig fått tegnet noe nytt, og denne gangen fikk jeg prøvd ut de nye kull stiftene mine fra Willow charcoal, så her er en liten tegning av Adele. Tegnet med kull.

Slik ble tegningen. Etter som jeg skisset den opp veldig raskt er ikke proposjonene helt riktige, som dere sikkert ser, men ville bare øve meg med å tegne noe ikke så omfattende og tidsfordrivende med kull. Dette er ikke tegnet på pastell papir, som hadde vært det enkleste. Ettersom jeg ikke hadde A3 pastell papir. Men tegnet det på Panduro quality paper A3, og for at kullet skulle sitte, brukte jeg Caran d'ache fixer spray og sprayet over for hvert lag så det skulle sitte fast. Som funket bra. Brukte også Derwent graphwite soft, som base, før jeg skyggelegget med kull.

-Kristina

2 kommentarer

eveliin

23.04.2016 kl.14:21

wow så flink du er ønsker deg en forsatt fin lørdag og en god helg :D

Kristina Nathlie

23.04.2016 kl.14:53

eveliin: Tusen takk! :) Så koselig, ha en riktig god helg til deg også :D

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits