Selvportrett

Hei kjære lesere! :)

God helg!

Håper dere har hatt en fin uke!

Ettersom jeg har hatt det litt travelt med skole og slikt, har jeg ikke fått tegnet så mye som jeg skulle ønske i det siste som jeg kan vise på bloggen. Men det er ikke alltid man får tid til alt man har lyst til å gjøre. Men jeg har blandt annet kommet lengre på hjort tegningen, og selvportrett som jeg har tegnet av meg selv, som jeg tenkte å vise et par bilder av. Så skal jeg sette igang med å male et bildet i morgen, men den nye akrylmalingen min. Som jeg gleder meg til å prøve ut! :)

Her er et par bilder av tegningen, tatt i forskjellige lys. Fargene jeg har brukt er Faber castell polychromos og prismacolor tegnet på strathmore toned tan tegnepapir.

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits