Selvportrett (Wip)

Hei kjære lesere! :)

God søndag! Håper dere har hatt en fin julaften og fortsatt god Romhjul. Tenkte jeg skulle vise dere en liten portrett øvelse som jeg gjorde av meg selv for noen uker siden. Tegnet med Prismacolor premier fargeblyanter på Strathmore toned tan tegnepapir.

Slik ser tegningen ut, fra avstand og nærmere detalj bildet. Og her ser dere alle fargene jeg har brukt. Har ikke fått gjort den ferdig ennå etter som jeg har en del annet å gjøre, også å ommublere rommet mitt som jeg har holdt på med den siste tiden som har tatt sin tid. Men om litt skal jeg tegne portrett av storebroren min som han ønsker seg, også skal jeg begynne på en annen tegning fra en idè jeg fikk tidligere, som er til grand onkelen min.

-Kristina

4 kommentarer

Maren

27.12.2015 kl.16:32

Så flink du et, helt nydelig:):)

Kristina Nathlie

27.12.2015 kl.16:34

Maren: Tusen takk, så koselig å høre:):)

bekkastudio

30.12.2015 kl.01:42

You are really talented! Keep up the good work!

Best Regards,

- BekkaStudio -

Kristina Nathlie

30.12.2015 kl.12:23

bekkastudio: Thank you so mutch! I will :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits