Portrett av venninen min

Hei kjære lesere! :)

God juleferie! Nå er det ikke mange dagene til jul, håper dere har hatt og fortsatt har en fin førjulstid. I dag den 21.desember har jeg også bursdag, endelig 17. Hehe :) Tenkte jeg nå skulle vise dere portrettet jeg har tegnet av venninen min i helgen som hun ønsket seg. Brukte til sammen 12 timer på tegningen, og fargene jeg brukte er Prismacolor på quality paper fra Panduro. Syntes det er koselig med "hjemmelagde" gaver for det har man brukt tid på så det setter jeg ekstra stor pris på.

Slik ble tegningen. Ettersom jeg hadde litt hastverk med å bli ferdig fikk jeg ikke helt sollyset til å treffe på tegningen slik som på bildet. Men det er det lyset i tegningen jeg har fått inn skal forestille.

-Håper dere har hatt en fin dag! :)

-Kristina

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

21.12.2015 kl.17:42

Utrolig fint :)

Kristina Nathlie

21.12.2015 kl.17:44

Sofie Caroline Nilsen: Tusen hjertelig :)

Emma Olsen

21.12.2015 kl.22:52

Utrolig fint! :D

Kristina Nathlie

21.12.2015 kl.23:08

Emma Olsen - i USA: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits