Maleøvelser fra malerkurs

Hei kjære lesere! :)

God søndag, håper dere har en fin helg så langt! :)

Tenkte jeg skulle vise noen akryl male øvelser som jeg gjorde tidligere denne uken, fra mandag til onsdag på akryl malerkurs. Malte lysestaken den første dagen, glasset den andre og tekannen den tredje dagen på akryl malerkurset. Fra 18:00 til 21:00. Det var veldig gøy gøy og lærte litt mer om akryl maleteknikker. Som blandt annet var at man alltid må begynne med det mørke på gjenstander som f.eks glass. Slik at ikke glass fargen forandrer seg hvis du skulle ha lagt på det mørke til slutt.

Så slik ble resultatene:

-Kristina

#akryl #malerkurs #maleøvelser

2 kommentarer

Sofie

05.12.2015 kl.20:56

Hvordan går det med tantebarnet ditt?:) savner bloggingen din.

Kristina Nathlie

19.12.2015 kl.22:28

Sofie: Hei! Det går bra med han, han er snart tre måneder. :) Så koselig tusen takk, glemte passordet til bloggen skjønner du så derfor har jeg ikke fått ført innom før nå. :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits