Lion king

Hei kjære lesere! :)

Hod sødag! Håper dere har hatt en fin helg! :) I dag har jeg blitt ferdig løve tegningen min, som jeg har holdt på med hele uken. Så her kommer det et par bilder.

Slik ser den ut i svart hvit, vurderer faktisk å tegne den i svart hvit også. :)

-Kristina

#tegning #løve #løveneskonge #kongekrone #krone #ide #tegnet #kunst #A3 #tegnepapir

8 kommentarer

laylow x 👀

23.08.2015 kl.17:44

Flotte tegninger ☆

Kristina Nathlie

23.08.2015 kl.17:44

laylow x 👀: Tusen takk :)

Kat

23.08.2015 kl.18:19

Så flott den ble! Ha en strålende kveld :)

Kristina Nathlie

23.08.2015 kl.19:02

Kat: Tusen takk, i like måte :)

Miish

23.08.2015 kl.19:32

Wow, helt utrolig!

Kristina Nathlie

23.08.2015 kl.19:32

Miish: Aw, tusen takk! :)

Hanne

31.08.2015 kl.17:59

Hei! jeg leste at du brukte prismacolor premier fargeblyantene. Har disse selv, men mine er kjøpt i USA. bare lurte på hvor du har kjøpt dine? Og hvor mye de kosta der? vurderer å kjøpe fra amazon fordi de er så fantastiske, men er litt usikker. og hva syntes du om Faber castell polychroms blyantene? er de like gode?

jeg syntes også at du er innmari flink. komposisjonen din her er veldig bra! og det er flått hvordan du blander fargene med hverandre. du får veldig realistiske farger. men for å gjøre det enda bedre, ville jeg lagt på mer skygge og mer highlights. for eksempel litt lysere rundt toppen av nesa og den delen av fjeset. og bare legge på litt skygge på haka. komplimentærfarger er det beste. så legge på litt lys blå der det er oransje! da får bildet mer form.

fortsett å tegn videre <3

Kristina Nathlie

31.08.2015 kl.20:08

Hanne: Heisan! :) Oki, så gøy du også har dem! :) Mine er kjøpt ifra hobbykunst-Norge, for en stund siden i mai, kjøpte de da de var på tilbud til 999,- kr for 72 prismacolor settet. Men dessverre får de inn fargene veldig sjeldent. Men de har fått inn nye fagrger ifra Caran d'ache, og Caran d'ache Lumminance er veldig lik prismacolor, og noe dyrere. De liker jeg også veldig godt. :)

Skjønner det godt, etter som det er vanskelig å få tak prismacolor på norske hobby sider, vurderer faktisk selv å kjøpe på Amazon. Det eneste som er dumt er frakten er redd fargen vil knekke. Men de er så fantastiske! :)<3 Jeg liker veldig godt Faber castell polychromos fargeblyanter, for man kan få de veldig spisse, og de er veldig fine å tegne detaljer med, men de er hardere en Prismacolor. Polychromosene er også veldig fine sammen med Prismacolor.

Tusen takk, så koselig at du syntes det :) Tusen takk for gode tips :)
Det skal jeg vettu;)<3

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits