Ulv tegning i arbeid

Hei kjære lesere! :) God helg!<3

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra en tegning jeg har holdt på med i dag. Den er ikke ferdig enda men her er i hvertfall noen bilder alikevel. Fikk en idé om å tegne en ulv med rose i munnen, og en gul fullmåne i bakgrunnen.

Forresten så har jeg tegnet dette på toned grey, som er et gråpapir i gjennbruks materialet ifra merket Strathmore. Som det er bildet av nederst. Kjøpte det for rundt 2 uker siden, men har ikke fått tid til å prøve det før i dag. Også fordi jeg bestilte arkene i A2 i stedet for A3 som jeg hadde tenkt. Men jeg likte det veldig godt, det er bare litt uvant siden jeg pleier som regel og tegne på hvite tegneark. Men er alltid gøy å prøve ut noe nytt!

Det som er spessielt font med denne type fargeark er at når du legger hvit farge oppå så legger den seg så fint, og popper ut på arket så det blir litt sånn 3D effekt. Hvis dere skjønner hva jeg mener? Farger kommer også veldig godt frem, som jeg somet inn på bildet på rosen, for å vise det. Forresten så er ikke ferdig med ansiktet enda, så derfor ser den ganske så uferdig ut.

-Håper dere har hatt en fin lørdagskveld! :)

-Hva syntes dere om ulven?

-Kristina

2 kommentarer

Mia

07.06.2015 kl.11:02

UFERDIG!! Wow! Den er jo helt utrolig!!

Kristina Nathlie

07.06.2015 kl.11:09

Mia: Aw, tusen takk snille deg, så koselig at du syntes det! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits