Selvportrett - Tegning

Hei kjære lesere! :)

God kveld, og god tidlig helg! Ettersom det er langhelg nå, som er så utrolig deilig. I dag har jeg prøvd på å tegnet meg et selvportrett. Siden nå fortiden øver jeg en del på portrett tegninger, og har tegnet denne tegningen i dag. Begynte på den i dag morges, og ble ferdig med den for rundt en time siden. Så her er noen bilder, har faktisk gått ut av tellinga over hvor mange farger jeg brukte totalt på denne, haha. Så det var mange, brukte også mange forskjellige farger i ansiktet mitt, for å prøve så godt jeg kan med å få riktig hudfarge. :)

Forresten som dere sikkert har lagt merke til i det siste så tegner jeg for det meste i farger, og ikke så mye i svart/hvit, og det er rett og slett for at jeg syntes det kan bli litt kjedelig i lengden, så derfor liker jeg best å kjøre på med masse farger i stedet for. Så blir man så glad av farger, i hvertfall jeg. Tegnet forresten dette bildet på A3 ark fra Panduro, som er tre fritt ark, og egner seg fint for colored pencils, slik som prismacolors som jeg brukte på denne tegningen. Fikk den ikke helt lik, men syntes den ligner litt, hvertfall. Det jeg failet på den som jeg ser nå er øynene, og munnen, samt at jeg også markerte skinnene for godt. Også håret og blomsterkransen. Men Øvelse gir resultater etterhvert. Så håper det! :)

-Håper dere hatt en fin dag alle sammen! :)

Her var noen close up, og alle fargene mine som jeg brukte.

-Syntes dere den ligner?

-Kristina

2 kommentarer

Sofie

14.05.2015 kl.23:36

Imponerende !

Kristina Nathlie

15.05.2015 kl.00:01

Sofie: Aw, hehe tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits