Work in progress

Hei kjære lesere! :)

God onsdag!

Håper dere har hatt en fin uke hittil!

Tenkte jeg nå skal vise dere hva jeg har holdt på med i dag. I dag har jeg begynt på en pynte takllerken som jeg holder på med å male på. På porselens malerkurset jeg går på sammen med bestemor. Skal male en kanin som er i en blomstereng. Som dere kan se på bildene under så er jeg langt i fra ferdig da, men her kan dere i all fall se noen bilder under prossesen.

Her er bare et lite bildet, av den ene skisse delen på tallerken, men pusset det bort, slik at jeg kan begynne med det til neste gang. Skal male en del blomster rundt tenkte jeg.

-God kveld! :)

-Kristina

-

2 kommentarer

hansseenpija

26.03.2015 kl.18:03

Så fint :) flink du

Kristina Nathlie

26.03.2015 kl.19:55

hansseenpija: aw, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits