Ferdig med porselen platen

Hei kjære lesere! :)

-Håper dere har hatt en fin dag i dag!

Beklager for lite oppdatering denne uken, men på mandagen fikk vi et stort prosjekt som jeg måtte bruke meste parten av fritiden min på i stedet for å tegne til bloggen. Vi har fått i oppgave at vi skal style oss som en kjent person, disney prinsesse eller en stil epoke. Jeg valgte forresten snehvit. Så må vi ta bilder og lage kostyme og alt slikt. Så det er det jeg har holdt på med.

Ellers i går fikk jeg forresten edelig malet ferdig porselens fatet, som jeg har holdt på med en stund. Brukte 12 timer på den totalt, og må nå brennes for siste gang. Tenkte jeg skal vise dere noen bilder av det nå.

Her er bildet av den gule solnedgangen. Syntes den kom litt bedre frem når jeg tokk bildet før jeg malte fjellene.

Ja, her var noen bilder i fra gårsdagen. over ser dere paleten jeg har brukt for å blende og ha de forskjellige fargene på. Så det er for det meste disse jeg har brukt på dette vinter landskap bildet.

Men forresten så har jeg fått pakken min fra hobbyhagen.no, tenkte jeg skal vise dere den senere, etter jeg har fått den andre pakken min med farger også fra kreativ.no.

-Ha en fortsatt fin dag! :)

-Kristina

4 kommentarer

Katrine Bjellhansen

19.03.2015 kl.22:34

Nydelig :)

Kristina Nathlie

19.03.2015 kl.23:03

Katrine Bjellhansen: aw, tusen takk :)

Eli

23.03.2015 kl.21:49

Er dette en hobby du har må jeg si du er kjempe flink.

Satt å så på malerier som min farfar har malt. Beundrer de bildene hans. Ene et av en svane i Nygårdsparken i Bergen andre er fruktfat med blomster i vase i bakgrunnen. Sa til min far at jeg skulle ønske jeg var like flink som min farfar.

Denne samtalen var en tid tilbake.

Kristina Nathlie

23.03.2015 kl.21:54

Eli: Ja det er det, og tusen takk :) Åå så koselig, høres så fint ut. Alltid stas å se tilbake i tid. Jeg tror du er like flink :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits