Lucy Hale

Hei kjære lesere! <3 God onsdag kveld! :)

Tenkte å bare vise dere en tegning jeg Har tegnet tidligere av Lucy Hale, men som jeg fikset på nå, siden jeg så jeg hadde noen harde skygger her og der. Som jeg fikk fikset på i dag.

Og forresten tenkte jeg bare skulle vise dere en sniktitt på kaffebaren jeg holder på med å lage på skolen. Som dere ser på bildet så er det en kaffebar i vintage stil, slik jeg liker det. :)

Her er et lite oven i fra bildet, av den ene veggen på kaffebaren. (Høyre side)

Ps: det firkante hullet skal forestille et vindu. :)

Her er et lite bildet av den andre veggen. (På venstre side) Har dessverre ikke fått satt på selve veggen i midten, men det var fordi jeg ikke kom så veldig langt og rakk det på tirsdagen. :) Men litt bak i bildet ser dere er blått papir, som jeg bare sjekket om den kunne passe inn som tapet, på hoved veggen, men fant ut at jeg burde ta den samme fargen og lyse den ut i stedet for. Slik at det ikke blir for mørkt og utrivlig.

Flere bilder tenkte jeg å legge ut senere av kaffe baren, etter vi har hatt interiør og utstilling på tirsdag! :)

-Håper dere har en finfin dag! :)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits