Little girl

Hei kjære lesere!

God tirsdag! :)

Tenkte jeg bare skal vise dere en liten tegning jeg tegnet av liten blond jente som skjeler med øynene. Syntes det er så søtt når små barn skjeler. Men her er i all fall en liten tegning fra i dag.

4 kommentarer

Sofie

04.03.2015 kl.11:50

Dritfin tegning! Du skriver ikke så mye om familien din, grunn til det? Bare lurer på noe, du sa du hadde mange søsken , har noen av de barn siden de er sp gamle?:)

Kristina Nathlie

04.03.2015 kl.16:31

Sofie: aw, tusen takk :) Vet ikke helt hva som er interresant og vite, siden er jeg så vant til å bo med mange mennesker. Er det noe spesielt du lurer på? :) Nei men storebroren min og kjæresten venter et barn. :)

Sofie

04.03.2015 kl.19:31

Litt fakta og informasjon om deg og familie hadde jo vært nyttig :D da blir vo kjent med deg! Åå når er termin?:D

Kristina Nathlie

04.03.2015 kl.20:08

Sofie: hehe, oki så koselig :) vet ikke helt ennå, men får se :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits