Igjenom kjolen..

Hei lesere! God kveld! :)

Tenkte jeg bare skulle vise dere en tegning jeg tegnet nå. Med fri fantasi. Fikk denne ideén på mandag, men har ventet med og prøve å tegne den, siden jeg ikke visste hvordan den skulle ende opp på arket.

Det jeg tenkte var at jeg skulle tegne meg selv som 5 -åring satt på brygga og så ut mot havet på en båt. Som jeg husker jeg likte da jeg var yngre. Men at jeg tegnet båten på ryggen på kjolen jeg hadde på, slik at man kan se hva jeg holdt øyene mine på igjenom meg. Haha det høres kanskje utrolig rart ut, men ja ja har litt livlig fatasi, hehe.

Så her er i all fall mitt forsøk på å tegne det, fikk verken inspirasjon fra bilder eller andre ting, men fra hodet så jeg prøvde å overføre bildet i hodet og ned på arket. Det ble ganske likt som jeg hadde tenkt. Men er litt usikker på, om jeg skal retegne det eller ikke, for å få det til bedre. Men jeg får se. Her er i all fall en liten oppdatering til fra i dag. :)

-Håper dere har en fin kveld! <3

Brukte forresten pastel pencils fra Panduro på denne tegningen, og brukte ca 2 timer på den.

-Hva syntes dere? :)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits