Sneak peak

Hei kjære lesere! :) God helg!

Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går. Men da tok jeg meg en tegne fri dag, og fikk endelig sett på filmen maleficent. Som jeg syntes var veldig fin film. Kommer til å lage fanart av den senere.

Men nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra tegningen jeg holder på nå. Som jeg tegner til besteforeldrene (morfar og mormor) fra sørlandet. Og holder på å tegbe en skog, med litt forskjellige dyr. Siden de er veldig glad i dyr, spesielt skogsdyr. Derfor tenkte jeg at denne tegningen kanskje kunne falle i smak.

Har ikke kommet så veldig langt ennå, har tegnet ca. En havlv A3 side, og har brukt 3 timer eller mer alerede. Resultatet kommer i hvertfall ut, i morgen.

Rart egentlig å tenke på at vinterferien er nesten over allerdede, tiden går så fort, hvert fall når man har fri. :) Håper dere har hatt en fin ferie, og kost dere masse! ^^

Her var noen bilder fra tegningen. Viste bare halve siden, siden jeg ikke har kommet lenger. Har også mere å vikse på som for eksempel gresset.

-Hva syntes dere om tegningen så langt? :)

-Kristina

-Kristina

2 kommentarer

Veronica S

21.02.2015 kl.21:15

Så utrolig fin tegning, du er flink

Kristina Nathlie

21.02.2015 kl.21:43

Veronica S: aw, tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits