Fremgang på porselen platen min

Hei kjære lesere! <3 Gledlig onsdag! :)

I dag var jeg på porselen malerkus sammen med bestemor, og har fått tatt noen bilder fra hvor langt jeg har kommet nå. Har litt som gjenstår med det skal jeg gjøre beste gang på kurset, også blir platen brent for siste gang. Deb trendje gangen totalt.

Men i dag har jeg fått lagt inn litt mer skygger og forsterket solbedgangen og fjellet litt. Og nestegang må jeg jobbe mer med snøen og trærne. Så er jeg ferdig. :)

Men her får dere se litt bilder fra dagen. :) Beklager for litt sent blogg innlegg forresten men håper det går bra! Har vært litt opptatt det siste døgnet.

-Håper dagen deres har vært fin i dag! <3

-Hva syntes dere? :)

-Kristina <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits