Happy valentine

Hei kjære lesere! <3

God vinterferie og valentins dag! :)

Beklager for at jeg ikke har postet så mye denne uken, men har blitt ganske syk, har vært forkjølet i 3 uker nå, men på torsdagen ble jeg enda verre. Derfor har jeg ikke orket og gjort så mye siden, siden ikke formen har vært så bra.

Men fikset litt på kanin tegningen min, med å filse litt på gresset, så det så litt mer realistisk ut. Også siden papiret jeg tegnet på er litt tynt så fikk jeg kjøpt et par billige rammer på Europris og rammet den inn. Også tegningen jeg tegnet av lille søsteren min siden hun ville ha den rammet inn også.

Rammet forresten også jenta med blomsterkjole, siden det eneste som var litt dumt med at jeg lagde en kjole ut av silke blomster var at kjolen ble ganske tungt på arket, så derfor var det greit å få ramme rundt slik at den holder seg fint. Det ble faktisk litt 3D effekt også, hehe. :)

Her var noen bilder fra tegningene som jeg rammet inn, og fiskset litt på. :)

-Håper dere får en finfin dag i dag! :)

Jeg skal forresten på tur til svergie med familien min, så derfor blir det nok ikke et nytt innlegg før i morgen. Vi blogges! :)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits