Porcelain Fat (ikke ferdig)

Hei kjære lesere! :) God kveld! <3

Nå tenkte jeg og vise dere noen bilder fra det jeg holder på med på malerkurset sammen med farmoren min. Det er et porcelain malekurs som jeg sa tidligere i et innlegg. Har bare vært der 6 ganger til sammen. Men tenkte å starte nå, igjen. Det er hver onsdag, fra 18:00 til 21:00 altså i tre timer. Noe som er veldig kjekt for da rekker man å få gjort en del. Så liker jeg veldig godt å male på porcelain siden fargene man bruker sammen med olje er så fine duse og delikate, og resultatet blir veldig realistisk og fint. Så er det ikke så vanskelig. Noe jeg liker veldig godt. Så kommer til å vise dere en del sliker bilder utover etter det kurset.

Det er heller ikke så mye malerkurs her i Fredrikstad. Men jeg vet om ett som noen av vennene mine har vært på men det er så dyrt, og vansklig å komme inn siden det er kø. Så jeg er glad jeg er sammen med bestemoren min på dette kurset. Det er for de som er litt eldre, for pensjonister og slikt men det syntes jeg er veldig koselig. Kommer så godt overrens med de som er eldre enn meg. Så jeg er koselig å begynne igjen. Denne gangen maler jeg på fat og ikke pynte tallerken. Som jeg har vist dere i tidligere innlegg.

Og beklager hvis det ble en del bilder, men tenkte det var litt gøy for dere som ser på bloggen minnog se prosess bilder også.

Her er inspirasjons bildet jeg bruker for å se etter. Har endret litt på dette bildet og har byttet ut noen få ting.

Så skisset jeg det lett over med blyanten, som er spesiell blyant som man bruker til porcelain, siden den går lett bort i brenning.

Så bare malte jeg rett over med et strøk med maling.

Så her får dere se selve male prossesen, så ser dere at jeg har skyggelagt fjellet litt, etter jeg tokk over det ene strøket med maling. Da bare brukte jeg en tørr pensel og fjernet overflødig maling med. Så nå har dere sett prossesen fra da jeg begynte til så langt jeg har kommet til nå

-Håper dere har hatt en koselig dag! :)

-Kristina <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits