Liten jente

Hei kjære lesere! <3 God onsdag! :)

Har endelig hatt litt tid til tegning i dag, så nå tenkte jeg å vise dere en liten jente baby jeg har tegnet. Nådde ikke helt opp til forventingene mine, men men. Bare fant en utrolig søt baby mens jeg tittet litt på bildesøke montoren pinterest. Så her får dere se tegningen! :) følte for å tegne hid med hunfarger denne gangen, for det trenger jeg øving på. :) Gjerne gi kritikk hvis dere vil, syntes det bare er koselig for da vet jeg hva jeg kan forbedre meg med. :)

og forresten brukte litt øenskygge når jeg fargela denne, funker litt bra siden det duser ut tegningen litt. Men den bør helst være matt. Og "KN" toppen hennes står forresten for navnet mitt, hehe. Men srivde ikke hele denne gangen. :)

-Hva syntes dere? :)

-Kristina<3

#tegning #tegnet #litenjente #baby #sløyfeihåret #coloredpencils

2 kommentarer

Iselin Renée

04.02.2015 kl.14:49

Så flink du er :)

Kristina Nathlie

04.02.2015 kl.14:50

Iselin Renée: aw, tusen takk :) :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits