Redesign

Hei kjære lesere! :)

Nå tenkte jeg å vise dere en skjapp tegning sim jeg har festet 3d plastikk øyner på, men siden jeg ikke hadde nok til å dekke hele kjolen fant jeg fram til løsningen at jeg kan bruke litt paletter og stjerner også, som var igjen fra juleverkstedet jeg hadde flr jul. Skjekk måte å bruke opp slikt på for da er det verken sløsing med penger og resurser. ;)

Hvordan syntes dere den ble, med 3d øyne ig paljetter? :)

Og forresten så kjøpte jeg denne mens jeg ventet på bussen hjem fra skolen på torsdag. Dette er en kripps skuptur som dere sikkert ser, som gjør det enklere å tegne kroppfasanger og forskjellige kropp stillinger.

-Krisrina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits