Work in progress

Hei kjære lesere! :) God onsdag!

I dag kom jeg hjem litt tidligere fra skolen, etter og ha hatt åpen skole dag hvor alle ungdomskole elever er på besøk og skjekker ut forskjellige linjer på vgs. Kom hjem klokken to (men vanligvis hadde det vært 15:45) Men nok om det. Siden jeg kom hjem har jeg holdt på med å tegne portrett tegning av Lana del rey. Som dere kan se nå, er veldig spent på hvordan resten kommer til å se ut. Siden jeg har tegnet leppene til Lana med bien på, ville jeg tegne et svart/hvit portrett også. Gjerne kommenter om hva dere stntes nå underveis. Den verste delen å tegne må nok være håret, men blir gøy. Så passer meg fint nå som det er plaskene regn ute, så kan jeg heller være inne og tegne noe litt større. Så merker jeg nå de siste dagene at forskjølelsen bare spirer, så da er det godt å kunne være litt ekstra inne. :)

-Her hvar en del bilder fra da jeg startet med tegningen til nå, er utrolig spent på hvordan de neste delene kommer til å se ut. :)

Tenkte det var litt gøy å vise dere tegningen underveis, enn å bare hvise resultater av det jeg tegner. :) Hva syntes dere? :)

-Kristina<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits