Båten i solnedgangen

Hei kjære lesere!

I dag tenkte jeg og vise dere et maleri jeg har laget, av en båt i solnedgang. Har malet noe ala før, men denne gangen har jeg stående perspektiv, og med blå hovedfarge, og ikke rød som den forgie.

-Håper alle har hatt en kjempe fin dag! ^^

Sorry for en del forskjellig lys på tegningen, men den forandrer seg så mye ut i fra hva slags lys man er i. Men de to underste bildene, er slik den ser ut i virklig.

Og som dere sikkert kan se på det underste bildet, så tokk jeg med et halv bildet av faber castel fargene mine, som også er akvarelle farger som jeg brukte å male med i tegningen. Samt litt av mine "wathercoulers" fra Panduro.

-Forresten hva syntes dere om den type tegning fra forgie innlegg? Vil dere jeg skal lage flere slike?

Det var faktisk utrolig gøy å prøve ut, og til dere som har en del plastikk blomster som er eldre som skal kastet, kan det være like greit å lage en kjole til en tegning. :D

-Hva syntes dere om maleriet? :)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits