Trough the eyes of an old man

Hei kjære lesere!

Beklager for en sent blogg innlegg i dag, men har vært i svergie med familien min. Men nå har jeg forresten skisset et øyet til en eldre mann. Syntes det er så spennende med mennesker som er litt eldre for de har så mye godt å fortelle, og så mye historier. Så jeg syntes det er så spennende og innterresant. Så her får dere se et øye tegning jeg tegnet nå nettopp. Så tenkte jeg også skal vise dere tre tegnebøker/skissebøker som jeg kjøpte på Panduro i svergie i dag.

-Håper alle har hatt en kjempe fin lørdag!:)

Forresten så vurderer jeg om jeg skal fylle ut arket med flere øyne tegninger, eller nese og munn. Vet ikke helt, men i så fall legger jeg ut bildet i morgen.:)

Denne tegneboken var den jeg tegnet dette øyet i, og det er utrolig fint papir i det, og til sammen 86 ark. Kostet 139,-kr.

Så kjøpte jeg denne akvarelle tegneboken også denne med gjenbrukspapir, i lysere farge enn den forgie.

-Hva syntes dere om tegningen?:)

-Kristina

#tegning#øye#øyne#tegna#eldremann#blå#blåeøyne#historie#erfaring

Lagde forresten også denne skjappe akvarelle malingen. Bare for å teste ut. Denne kjolen skal forestile begynnelsen av 1900-tallet.

Også denne skjappe ballerina tegningen, på mitt nye toned papir. ;D Brukte bare 15-20 minutter aå den ble veldig skjapp, brukte ikke mye tid på den. Men var gøy! Måtte bare teste mere ut dette papiret. :)

2 kommentarer

creativelish

24.01.2015 kl.23:34

ååå så fine tegninger :)

Kristina Nathlie

24.01.2015 kl.23:37

creativelish: aw, tusen hjertelig takk :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits