Ed sheeran tegning før og etter

Hei kjære lesere! :)

Beklager forresten at jeg ikke fikk blogget igår, men i går etter skolen var jeg og familien min i Oslo for å besøke bestafar på sykehuset der etter en oprasjon i hjernen. Det var utrolig koselig og se han igjen, siden det er lenge siden jeg så han sist. Så er han ikke herfra men et stykke utenfor Kristiandsand, så det er et stykke unna.

Men i dag, fant jeg en litt eldre tegning fra i fjor, av Ed sheeran, og har egentlig bare prøvd og fikset så godt jeg kan på den. Men ser at jeg har mye og lære når det kommer til portrett tegning, det og få alle riktige preposisjoner det er ikke så lett. Også håret på tegningen ikke er helt bra. Så det er egentlig det jeg skal begynne å øve meg mye mer på. Men tenkte jeg i all fall skal vise dere før og etter bildet av tegningen min av Ed nå.

-Håper alle har hatt en kjempefin dag!

Noe som jeg ikke har nevnt tidligere er at i håndtverks teknikker som vi skal ha resten av denne uken med og neste uke, så valgte jeg treverk i stedet for kjeramikk. Og der skal vi lage armbånd i ulike harde materialer. Så det tenkte jeg i løpet av neste uke å vise dere hvordan det gikk. Eller hvordan produktet ble, rettere sagt. :)

Er utrolig fint å tenke på at det er fredag i morgen, og helg!;)

Dette var et par bilder før jeg fikset på tegningen.

Disse bildene er fra etter.

-Hva syntes dere om endringene? :)

-Håper alle har hatt en fin uke! :)

#tegning #førogetter #fanart #edseheeran #kjendis #sanger

-Kristina

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

22.01.2015 kl.17:41

Du er så flink!!

Kristina Nathlie

22.01.2015 kl.17:44

wa2wo.blogg.no: aw, tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits