Solnedgang i vinterland

Hei, lesere og god dag! :)

Har dessverre ikke fått tegnet noe nytt til bloggen enda. Men siden jeg kom hjem fra skolen i to tiden, har jeg fått fikset en del på maleriet mitt.

-Håper alle har hatt en fin dag på skole/jobb! :)

Forresten i dag, har vi faktisk gjort noe veldig gøy i interiør og utstillings design, som vi har hver tirsdag i prosjekt og fordypning. Vi holder på og skal lage en kaffe bar, ved hjelp av noen spessielle isopor plater, tenkte å vise dere senere, med inspirasjons siden og det ferdig resultatet. Vi har forresten hver tirsdag, og litt etter vinterferien med prosjektet. Så blir spennende. :)

-Hva syntes dere om maleriet? :)

#malet #maleri #skog #vinter #hav #vann #trær #tre #natur #solnedgang #sol #solskinn #snø #is #snøfnugg

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits