Ideen min ned på ark

Hei kjære lesere! ^^

Håper dere har en fin dag!

Sorry for et litt senere innlegg i dag enn i går har vært og kjøpt inn noe litt fler tegnesaker som skissebok og et faber castell sett og disverse. Tenkte forresten å vise dere innkjøpene jeg kjøpte i dag i morgen.

I dag har jeg tegnet en jente med et hav av hår (bokstavlig talt) hehe, med en ide som poppet opp i hodet mitt med å tegne solnedgang og blå himmel i. Syntes det er så gøy å prøve på noe nytt.

-Hva syntes dere om tegningen? // Eventuelt skal jeg adde bakgrunn? :)

-Dere kan gjerne komme med forslag om det er noe dere ønsker jeg skal tegne. ;)

Tokk forresten med lips tegningen min, hvor jeg endret endel på formen og addet litt mere hvite dotter så den ser litt livlig ut. :)

-Kristina<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits