Skjapp tegning

Heisann kjære lesere! :)

Har ikke fått tegnet noe spesielt i dag, utenom en rar tegning som jeg tegna i stad av et tre i en lys pære, haha. Så det er dessvere bare det jeg har fått tegnet siden skolen. Men appro po skolen, i dag så øvde vi oss mer i programmet adobe illustrator, og da skulle vi lage en kreativ kompossisjon. Tenkte også å vise dere hvordan min ble nå.

Men forresten i dag fikk vi vite noen karakterer som vi fikk i stanktpunkt, og jeg fikk 4 i naturfag og en sterk 4 i gym. Ble egentlig utrolig fornøyd ved tanke på karakterene jeg fikk på ungdomskolen, da dikk jeg to'er i begge fagene, var rett og slett så utrolig lei skolen i 10'ende klasse samt 9'ende. Av mange grunner. Men nå som jeg har tatt meg sammen, og jobbet med skolearbeid så er det så utrolig godt å se at karakterene i begge fagene har jeg forbedret med to karakterer. Så håper at jeg klarer å oppnå enda bedre til sommeren.

Her er kompossisjonen jeg lagde. Fant forresten bildene i pinterest.com, som er en utrolig bra søke montor med utrolig bra kvalitet på bildene. Er forresten så utrolig deilig å tenke på at det ikke er lenge til helg nå, da skal jeg forresten tegne en del mer til bloggen siden da har jeg så mye mer fridtid.

Tegnet forresten en skjapp tegning av noen vann dråper også. :)

-Håper dere har hatt en fin dag!^^

-Kristina <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits