Forbedret tegning av lille søstra mi Sandra

Heisann kjære lesere! :)

Har dessverre ikke fått tegnet noe nytt på bloggen pga at jeg forstatt er dårlig i form, men bedre enn i går heldigvis. Men fra et tidligere innlegg da jeg viste dere en tegning som jeg tegna av lille søsteren min Sandra, oppdaget jeg at det ene øyet ikke så så fint ut. Så det har jeg i all fall fått fikset på idag. Så nå får dere se det endelige resultatet nå. Så skal jeg tegne noe nytt i morgen. :)

-Hva syntes dere?:)

Men forresten som dere sikkert kan se så droppet jeg mønsteret som var på kjolen hennes, siden hun heller ville ha det helt svart. Så da fikk hun ønsket sitt. :)

-Kristina<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits