En titt tilbake

Heisann kjære lesere! :)

I dag er jeg dessverre syk. Har hatt feber og skikkelig vondt i halsen pga hovene mandler. Derfor har det dessverre ikke blitt noe nytt som jeg har å legge ut på bloggen. Men nå i kveld bare skikket jeg oppi kista mi. (som jeg legger alle tegningene mine samt malerier jeg har laget oppi.) Så fant jeg to malerier som jeg ikke syntes så helt ferdig ut. Så da bare fikset jeg på dem litt. Tenkte det var bedre å vise dere dette etter endrinegene, enn ingenting. Selv om jeg har lagt ut dette dette før. :)

Her får dere se et bildet av kista mi, hehe. :) utrolig kjekk til å oppbevare ting i. Som feks tegninger og diverse. Åh bare elsker den!

Ja her var de to maleriene jeg fiksa litt på. Tigeren og båten på havet. Lagde forresten begge i oktober 2014 båt bildet den 17 oktober, og tigeren 16 oktober. Hvis dere tilfeldigvis skulle lure.

Og hvis noen tilfeldigvis skulle lure på hva slags tegne produkter jeg brukte. Så brukte jeg "wathercoulers" farger fra panduro. Og malte med. På begge maleriene.

-God kveld alle sammen! :)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits