Følger tegning

Heisann kjære lesere! :)

Og god mandag, håper dere har hatt en kjempe fin ferie! :)

I dag har jeg hatt en ganske så lang dag på skolen. Sluttet klokken 15:45 så har ikke fått tegnet så mye, uten om en følger tegning fra Instagram. Hvor j tegnet en jente som ønsket at jeg skulle tegne hun, så da gjorde jeg det. Under kan dere se hvordan den ble, men viser ikke irl bildet for det blir litt personlig.

-Håper dere har hatt en kjempe fin dag alle sammen! :*

Dette var altså tegningen! Vet ikke helt om alle preposisjonene i ansiket er riktige, men for å si det sånn så er jeg ennå en nybegynner i portrett tegning. Det ser dere kanskje også. Men prøver så godt jeg kan å lære meg opp og føler jeg har hatt litt framgang senere i det siste. Så det er et godt tegn. Men ser nå i etterkant at munnen er nesten ned ved haka, og at haka burde ha vært lenger.. Er så typysk å legge merke til slike ting når du føler du er ferdig. Aha. Hvis dere forresten vil kan dere gjerne følge meg på insta om dere vil @kristinanathalie (har bare en bruker) følger tilbake! ;)

-Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits