Repost

Heisann kjære lesere! Og god lørdags kveld! :)

Tenkte jeg bare skulle vise dere en tegning, som jeg har fikset noen få ting på. Fra innlegget "mor og datter". Siden jeg fikk litt kritikk om at skinnene til ungen ble litt skjevt, og det så jeg veldig godt selv også. Så da har jeg prøvd så godt jeg kan på å fikse på den feilen. Så takk for at dere kommenterer slik at jeg kan gjøre det bedre, det gjør meg veldig glad. Så tusen takk.

Er forresten litt rart å tenke på at ferien snart er over, men det skal bli litt godt også og komme tilbake til den vanlige hverdagen. Håper dere har hatt en kjepe fin juleferie, og en god snart på dette nye året!

-Kristina

2 kommentarer

Stine

03.01.2015 kl.22:27

så fin blogg du har :-)

Kristina Nathlie

03.01.2015 kl.22:31

Stine: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits