Tegnet lillesøstra mi Sandra

Heisann kjære lesere! :)

Vel nå tenkte jeg å vise dere min første tegning nå i 2015, hehe. Rart å tenke på at det er første januar allerede. Tegnet den lille vakre søsteren min, på 7 år. Den ble ikke helt som jeg ønsker, men da har jeg hvert fall noe å øve på.

Hva syntes dere? // Kritikk?

-Kristina

4 kommentarer

Maria

09.01.2015 kl.23:35

Heihei!

Veldig bra. Men jeg syns at skyggene dine er litt for sterke.. jeg ser på bilde at nesen hennes ikke er like definert som den er på tegningen. Du kan prøve å blande ut skyggene med en bommulspad eller en q-tip for å få mykere linjer på nesen og øynene, for eksempel. Den var Veldig fin ellers!!

(this aint hate)

Stå på!

Kristina Nathlie

10.01.2015 kl.11:31

Maria: heisann! :) oki, tusen takk hjertelig takk for hjelpsomme ord. Og forresten så har jeg blendere så det er heldigvis ikke noe problem. :)

Kristina

10.01.2015 kl.11:34

Men forresten så har jeg fikset på den siden, men det var mest på det høyre øyet. :)

Kristina Nathlie

10.01.2015 kl.11:35

Kristina: venstre*

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits