Innkjøp og et maleri

Heisann kjære lesere!

Nå tenkte jeg å vise dere noen innkjøp som jeg har kjøpt inn i dag. Kjøpte inn bord tafelli, også canvas (til å male på som kan ligde litt på et bildet) også en del maling samt noe å ha malingen i.

Dere får se hvordan tingene jeg kjøpte inn ser ut under. Prøvde også det ene canvaset for å male på, var veldig uvandt, men det var veldig fint og i god kvalitet så den tåler en del maling uten å blasse opp. Men nok om det.

Men over til maleriet, jeg bare mikset sammen en del maling, for å se hvordan det ble til slutt. Også prøvde jeg med noen av min bestemors favoritt farge som er rød, orange og gul og prøvde å mikse det sammen. Er egentlig ikke noen særlig elsker av de fargene.

Men det ble ikke bra, for som dere ser så passer ikke slottet og det til det nederste delen med fjellet og det. Fordi fargen er alt for sterk, og farge kombinasjonene ble helt feil. Får bare håpe bestemor liker den, siden tenkte den passet hennes stil.

Men uansett, er i all fall utrolig gøy å prøve ut noe nytt. Hehe :)

Hva stntes dere om innkjøpene?

-Kristina

Zooming

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits