Katt

Hei, igjen blogglesere! :) I skrivende stund er jeg hos min kjære farmor i dag. Også har jeg forresten malt et bilde til, som jeg tenkte jeg skal vise dere nå her på bloggen. Malte en katt, som jeg tenkte egentlig skulle være en skogskatt, men det fikk jeg ikke til så da ble det bare en katt. Også tenkte jeg at den skulle ha litt vinter preg over seg, så derfor tegnet jeg litt snø "flekker" på den. og denne malte jeg til min bestemor. Men for å være helt ærlig med dere har jeg aldri malt/tegnet dyr realistisk. Men kun på tegneserie måten. Det er bare faktisk nå i de siste dagene jeg har malt dyr, realistisk. Men uansett, håper dere liker den! :)

-Kristina

4 kommentarer

Thea

02.10.2014 kl.18:00

Wow så utrolig fin tegning!

Kristina Nathlie

02.10.2014 kl.18:34

Thea: aw, hjertelig tusen takk, den er forresten både malet og tegnet :)

Sofie

04.10.2014 kl.14:32

du bürde sende inn tegningene dine til konkurranser osv. Du er jo dritflink. Har aldri sett noen tegne så bra som deg, du burde vudere å begynne å selge de etterhvert også :) Du har serr et talent, bruk det! Hva skal du gå etter vg1 da?

Kristina Nathlie

04.10.2014 kl.16:00

Sofie: aw, tusen hjertelig takk, det varmer. :) etter vg1, tenkte at jeg mest sannsynlig skal ta utvekslings år i utlandet. Men er ikke 100% sikker da. :) men tusen takk igjen, utrolig koselig å høre! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina Nathlie

Kristina Nathlie

17, Fredrikstad

Heisann, og hjertelig velkommen til min blogg! :) Mitt navn er Kristina Nathalie, og jeg er en 17 år gammel jente fra Fredrikstad. Som ligger i Østfold fylke. Jeg går design VG2 med interiør. Jeg elsker å tegne, og her får dere se tegninger, ting jeg lager og bilder jeg har malet. Har også en drøm om å inspirere. For kontakt: Kripin98@hotmail.no Instagram: @Kristinanathalie Gjerne legg meg til som venn! :) Takk for besøket på min blogg, velkommen tilbake! <3

Kategorier

Arkiv

hits